Print

Od letošnjega leta ponujamo v sodelovanju s podjetjem DIHR SOLUTIONS d.o.o (prej PULITO d.o.o.) profesionalne detergente za pomivalne stroje DIHR. Čistila so namenjena predvsem profesionalnim uporabnikom pomivalnih strojev blagovne znamke DIHR.

Uvoznik detergentov podjetje DIHR SOLUTIONS d.o.o. je namreč detergente predstavili slovenskemu zastopniku blagovne znamke DIHR, podjetju Elmont Bled d.d.. Z njimi so sklenili pogodbeno strateško partnerstvo. Pridobili pa so tudi  podporo italijanskega proizvajalca pomivalnih strojev DIHR srl., ki je del giganta ALI GROUP srl..
Servisne storitve na strojih, prodajo strojev ter detergentov končnim potrošnikom pa zagotavlja mreža serviserjev in prodajalcev po vsej Sloveniji. Eden izmed teh parterjev smo tudi mi.

Z uporabo detergentov DIHR je tako zagotovljeno brezhibno delovanje in daljša življenjska doba strojev.

Z novim konceptom želimo dvigniti kakovost uporabniške izkušnje in blagovno znamko DIHR na višji nivo. Pri nas lahko sedaj stranke kupijo nove pomivalne stroje DIHR in za njih priporočene detergente DIHR, prav tako pa nudimo vse servisne storitve za nove in rabljene stroje. Strankam, ki uporabljajo čistila DIHR lahko ponudimo več ugodnosti; med drugim tudi daljše garancijsko obdobje pri nakupu novega stroja DIHR in popolna podpora vseh partnerjev na trgu. 

Na voljo je široka paleta izdelkov za pomivalne stroje; od pralnih do izpiralnih sredstev do čistil za stroje. Več o posameznih sredstvih je na voljo spodaj.